среда, 20. јун 2018.

Hamburgeri




Potrebno za 2 burgera

1 tikvica izrendana, ostaviti 20 min da odstoji.ocediti dobro vodu.
70 gr. rendanog kačkavalja
1 jaje

Formirati 4 podloge.

II verzija podloge može biti od karfiola. Pogledaj recept

Uključiti rernu na 180".


Od 100 gr.mlevenog junećeg mesa formirati 2 pljeskavice

U pleh staviti 2 manja papira za pečenje. Na jedan deo staviti pljeskavice i malo zadići krajeve papira jer će meso pustiti sok. Na drugi deo staviti formirane podloge od tikvice.

Peći burgere 15 min. sa jedne strane, izvaditi, okrenuti i vratiti da se dopeče još 15 min.

Prohladiti par minuta pa praviti burgere, Podloga od tikvice - meso - kačkavalj - paradajz - podloga od tikvice.

Uživati. Lako može svako.

Prijatno!